Hudvårdsprodukter – vad händer?

Jag tänkte faktiskt lägga på ett litet kol då min inspiration av skriva om hudvårdsprodukter återigen känns spirande och full av energi. Inte minst nu när det börjar lacka mot jul och det snart är dax att handla julklappar. Eller rättare sagt. Det är förstås hög tid att börja med julklappstips och julklappar för hela familjen i så god tid som möjligt. Det är i alla fall min erfarenhet. Eftersom jag avskyr stress, är jag inte mycket för att trängas bland folk och fä på stan – man tar liksom inga bra köpbeslut då.

Nu undrar du säkert vad jag ska tipsa om i julklappsväg? Ja, att köpa hudvårdsprodukter såklart. Och detta gäller inte bara om du ska köpa julklappar till henne, utan i allra högsta grad om du är på jakt efter julklappar till en man, exempelvis en julklapp till pappa. Män behöver också hudvård och bra hudvårdsprodukter. Jag brukar tjata om det här men det tål att sägas igen. Huden är kroppens största organ och man bör ta hand om den med samma omsorg som man tar hand om övriga kroppen. Precis som med maten, kan du ge din hud bra eller dåliga hudvårdsprodukter.

Vilket osökt leder oss in på frågan var någonstans man handlar bra hudvårdsprodukter på nätet. Jag har några uppenbara tips – och några annorlunda.

3 bra val när du ska handla hudvårdsprodukter

Jag tänkte börja med att tipsa om Estelle Thild. Det här är svensk ekologisk hudvård av bra kvalitet och högsta klass vad gäller stil.  Jag älskar företagets estetik och jag är stolt över att vi har ett så kompetens varumärke med ekologisk hudvård i Sverige. Du kan bland annat köpa dessa hudvårdsprodukter på Kicks, och de är verkligen prisvärda och perfekta julklappar.

En webbshop som jag ofta surfar runt på är naturligt.se. Stort sortiment av både hälsoprodukter och hudvårdsprodukter från flera olika märken. Det finns flera anledningar till varför jag ofta väljer den här sidan när jag shoppa hudvårdsprodukter på nätet, men en av de starkaste är 1) bra priser 2) snabba leveranser. Många hudvårdsprodukter att lägga i tomtens säck även här, vare sig du är på jakt efter juklappar till honom eller till henne.

Slutligen vill jag tipsa om ett av mina absoluta favoritmärken vad gäller ”lågbudget” för naturlig hudvård: Weleda.se. Det är kanske dumt att skriva lågbudet, om det innebär att du associerar till låg kvalitet. Tvärtom har Weleda en grym kvalitet och ett enormt kunnande när det gäller naturliga hudvårdsprodukter. Förmodligen är det här man får mest högkvalitativ hudvård ”pound for pound”. Rekommenderas.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Hudvårdsprodukter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s