Secuvie – 2 st svenska ekologiska hudvårdsprodukter

Det har kommit två nya ekologiska hudvårdprodukter från svenska företaget Secuvie och denna gång rör det sig om en bodylotion och en handcreme. Precis som tidigare är båda produkterna certifierade enligt ECOCERT:s standard, vilket är en garanti på att minst 95% av ingredienserna är av naturligt ursprung och att minst 10% är ekologiskt odlade. Jag har tidigare själv testat Secuvies ögoncreme efter att den blivit rekommenderad och fått grymma recensioner av flera skönhetsbloggar, men av någon anledning fastnade jag aldrig för den krämen. (Den var inte undermålig på något vis och säker hade min ”besvikelse” med mina alldeles för högt ställda förväntningar att göra.)

Bra hudvårdsprodukter? MMMMM.

Nu då. Dessa två hudvårdsprodukter. Är de bra? Ja, det måste jag säga.

Handkrämen, Repair Hand Creme, är precis sådär välbalanserat återfuktande som jag vill att den ska vara utan att den känns alltför oljig och klibbig. Enligt Secuvie är de allergitestad, och jag har förvisso på sistone blivit något mer skeptiskt till denna etikett då det inte finns några som helst garantier mot hudallergier eftersom vi kan vara allergiska mot vilken ingrediens som helst, men i mitt fall känns den här krämen riktigt mild och härlig. Jag kommer definitivt att använda den framöver.

Repair Body Lotion är även den allergitestad och innehåller till hälften ämnet ”CHD-Fulvic Acid” som är en växtsyra som enligt Secuvie passar utmärkt som hudvård då den effektivt går i huden och mjukgör och stimulerar med bland annat anti-inflammatoriska egenskaper. 

Du kan köpa produkterna på exempelvis eleven.se.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Hudvårdsprodukter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s