Hudvårdsprodukter test – Ren Neroli och Grapefruit Zest Body Wash

Det är kul med hudvårdsprodukter. Kul att testa nya hudvårdsprodukter. Man blir som ett barn när man får nys om en ny spännande flaska. Känner att man bara måste ha, eller i all fall få hem ett prov och testa.

Just den här känslan drog genom min kropp som en flodvåg av habegär när jag upptäckte Neroli & Grapefruit Zest Body Wash från REN. Jag har tidigare bra erfarenhet av hudvårdsprodukter med Neroli och just därför tyckte jag det skulle vara spännande att testa den här.

Aromaterapeutiska hudvårdsprodukter

Och det blev definitivt ingen besvikelse, tvärtom. Krämen höll en svag doft från den fina nerolioljan, men även andra dofter som trängde igenom mer påtagligt, framförallt apelskin. Det intressanta med REN:s hudvård är inte bara att de är 100% naturliga och/eller ekologiska, utan också att de tillverkas med en intention att vara aromaterapeutiska. Det är kul tycker jag, då doft är en av de mest underskattade effekter med naturlig och ekologisk hudvård. Doft påverkas oss omedelbart och stimulerar våra sinnen, som i sin tur utsöndrar hormoner av välbehag eller missbehag i kroppen. Positiva dofter påverkas oss alltså i lika direkt mån som ett stycke bra musik.

Men doften är inte det enda som är bra med Neroli & Grapefruit Zest Body Wash. Det är ju dessutom en riktigt bra, skön och återfuktande kroppstvätt som jag kommer att använda om och om igen. Ett plus för den vackra, guldiga förpackningen.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Hudvårdsprodukter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s