Vill inte skriva om hudvårdsprodukter idag

Våren är på väg. Så härligt. Känner det genom mitt balkongfönster, hör det på fåglarna. Vill inte skriva om hudvård idag. Vill sitta stilla med en bok i soffan, ett fönster öppet mot gården, känna att det snart är ljust, vackert och grönt. Vill längta till dagen när jag kan kliva ut i skogen och botanisera bland växter och blad och plocka hem en korg med örter som jag sen skapar mina egna hudvårdsprodukter från.

Det finns så mycket att välja på. Så mycket att vakna ifrån. Jag tycker bäst om hösten och våren. Mellantiderna. Då man längtar. När man väl är där sen, i vintersnö eller högsommar, så känner det sällan så speciellt som det man längtade efter. Vägen är allt. Målet ingenting.

Okej då. Lite om hudvårdsprodukter i alla fall. Håller på och testar M Picauts hudvårdsserie som jag av någon anledning alltid funnit en smula fascinerande, inte minst då M Picaut är duktiga på balansen mellan det naturliga och det lyxiga.  Jag tror det har med deras vackra förpackningar och estetiska sinneslag att göra. Om innehållet i hudvårdsprodukterna håller samma klass som snyggheten i omslaget återstår att se.  Jag lovar att återkomma med min dom.

Trevlig vår alla!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Hudvårdsprodukter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s