2 underbara ekologiska hudvårdsprodukter!

2  hudvårdsprodukter jag tycker mycket om:

  • Pai – Echium Organic Eye Cream

Ingredienser: Purified water, rose water*, apricot kernel oil*, argan oil*, corn-based emulsifier, borage oil*, rosehip oil*, shea butter*, echium extract, vitamin a, vitamin e, manuka oil*, rosemary antioxidant*, neroli*
*Ekolgiskt odlat och certifierat

Den här är en exklusiv ekologisk kräm som är särskilt framtagen för huden runt ögonen. Som du säkert vet är skinnet däromkring extra tunt och känsligt och just därför är den här krämen så härlig. Den är nämligen både närande och mild och innehåller det spännande fröextraktet Echium som ska vara extra späckad med  stearidonsyra. Denna syra är i sin tur en form av Omega-3 fett som hjälper till att återuppbygga skada hud men också släta ut rynkor – och har du som jag ganska mycket av varan ”skrattrynkor” runt ögonen, är den här krämen väl värd att prova.

Värt att notera är också att samtliga Pai:s hudvårdsprodukter är färskproducerade och innehåller därför inga som helst konserveringsmedel. Istället görs de efter efterfrågan i små satser – allt för längsta hållbarhet. Köper du den här krämen på softskin.se som jag gjorde, så är du garanterad en hållbarhet på minst 3 månader.

  • Lermask Tea-Tree

Ingredienser: Aqua, White Clay, Simmondsia chinensis Oil, Squalane, Sodium Stearoyl Lactylate, Glycerine, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Tocopherol, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Phytate, Aroma** (Linalol, Limonen).

Den här ansiktsmasken tycker jag om främst för att den känns så enkel och okonstlad.  Och givetvis för att den är bra. Såklart. Samtigt som den verkar djuprengörande och sammandragande tar den effektivt bort döda hudceller och dämpar ner blafforna i hudens feta delar. Doften är lite speciell, lavendel och tea – tree, men har man en gång vant sig vid den, blir den nästa beroendeframkallande.

Och du: billig är den också. 69 kr på bodystore.se, rekommenderas!

Sa jag förresten att jag tycker om hudvårdsprodukter?

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s