Hudvårdsprodukter – en härlig djungel!

Jag tänker ägna den här bloggen åt ett enda syfte. Att hitta rätt i djungeln av hudvårdsprodukter. Och hur gör jag det? Jo, såhär: medan jag själv botaniserar bland det digra utbudet av bra och mindre hudvårdsprodukter – jag är, som du kanske redan har gissat, en storkonsument av hudvårdsprodukter – tänker jag plita ner alltsammans i den här bloggan och samtidigt göra mina erfarenheter till allmänkunskap för alla som är intresserade.

Bara i Sverige konsumerar vi hudvårdsprodukter för miljarbelopp varje år. Det är inget fel i det. Inte enligt min mening. Hudvård är härligt, viktigt och en essentiell del av min livskvalité. Ytterst handlar om att lägga resurser på sitt välbefinnande och samtidigt på kroppens största organ: huden. För dig som är som jag, det vill säga fåfäng, så är huden minst sagt en viktig del av vårt utseende.

Hudvårdsprodukter – ekologiska och naturliga!

Jag tänker inte vidare blaja om varför jag diggar hudvårdsprodukter. Mer än att jag har en särskild fäbless för hudvårdsprodukter som är ekologiska och/eller naturliga.  Det här är ett spår som jag klivit in på det senaste året och som jag nu följer med spänning. Inte så att jag är någon fanatisk klimatsmart konsument som BARA använder ekologiska varor: nej, det är mer som ett intresse för min del. Sminket jag använder är exempelvis inte ekologiskt, eftersom jag helt enkelt inte har hittat några godtagbara, hållbara ekologiska alternativ. Men jag är ganska säker på att jag kommer göra det i framtiden.

Ekologisk hudvård och ekologiska hudvårdsprodukter däremot har ju fullkomligt exploderat de senaste åren. Idag finns massor av spännande produkter att välja mellan och du kan vara säker på att jag kommer försöka testa dem allihop. Till våren, när jag äntligen kan ge mig ut och plocka ihop min egen naturliga hudvård, tänker jag också visa dig hur du kokar ihop egna spännande recept.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Hudvårdsprodukter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s